TZB-info - Metodický přístup k…
Krbová kamna představují vítaný doplňkový a často i hlavní zdroj tepla pro rodinné domy nebo rekreační objekty během chladného období. Cílem tohoto článku je přiblížit čtenáři testování, přesněji…
Dobrý den, uvažuji o koupi krbových kamen na chatu ( na Lipně ), kterou trvale obýváme od března do listopadu a protože mám "zmrzlou" ženu topíme téměř pořád. Vytápěný prostor je dole 100m3, nahoře přes cirkulační otvory 80m3, vše špatně zatepleno. Líbí se mi kamna Nordica Rossella Plus, jejich provedení, litina kachle, trojí spalování. Chtěl bych se zeptat jestli je někdo má a jak je spokojen. Nebo doporučení na jiná.
Bratr ma Rosselly. Moc se mi libili. Po prostudovani vsech parametru a vykonu jsem sahnul po fedorach a musim rict je…
před více než rokem
Zdravim, podla obrazku (horny, v strede zo 6-tich) by sa dalo usudzovat, ze sa jedna o karbonovy katalyzator (alebo…
před 2 roky
Dobrý den, řeším stejný problém jako vy. Nově frézovaný a vložkovaný komín průměr 180mm, podle výpočtu všemu vyhovuje.…
před 2 roky
85 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení