Půda složení vrstev

Rubriky:

Reklama
Půda složení vrstev

Dobrý den, prosím o radu. Chci půdu podbít deskami, případně OSB, jak podlahu tak i šikminu střechy (Střecha sklon 45st). Složení šikminy střechy (taška, difuzní folie, skelná vata) a podlahy ze strany podkroví(SDK, parofolie, skelná vata). Takže nyní je stav takový, že jakmile vlezu z podkroví na půdu, tak na podlaze mezi kleštinami je vata a to stejné na stěnách střechy mezi krokvemi vata. Když se pohybuji na půdě vadí mi prach, který se tam víří a hlavně prach ze skelné vaty je velmi nepříjemný, kdo s tím někdy dělal ví o čem mluvím.
Mohu to podbít deskami tak jak to mám, tj. hned na kleštiny/krokve, bojím se aby se někde nesrážela voda a nezačala vata plesnivět. Nebo se musí udělat větraná mezera.
Na stěnu střechy by mi stačila nějaká folie třeba nevím zda mohu použít difuzní. Prostě cokoliv aby tam nebyla volně vata.
Děkuji všem a rady.
PS

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.