vsakování odpadní vody z ČOV

Reklama
JP Jan Pirkl @jan.pirkl056 před 8 roky20.02.2016 19:11:00
vsakování odpadní vody z ČOV

Dobrý den. Měl bych takový dotaz, jaká je možnost vsakovat odpadní vodu přečištěnou domácí ČOV do podloží. Bohužel pozemek na kterém bych chtěl provádět vsakování je zapsán jako II. ochranné pásmo vodního zdroje. Čistička ktrou mám vybranou http://www.abplast.cz/cs/m-179-cistirna-… by měla tyto požadavky splňovat. Ale chtěl bych se Vás zeptat na nějaký postup jak začít oficiální cestou řešit tento problém. Je mi jasné že zakreslit to bude muset projektant. Ale co dále? Určitě to bude muset schválit vodohospodářský úřad.

A má taková druhá otázka, jak řešit vsakovací jámu, nevím jestli se vyplatí řešit vsakování za pomocí dosti drahých elementů, nebo prostě vybagrovat jámu, vyložit geotextilií, vysypat frakcí dejme tomu 20/30 a zasypat. Domek bude obýván maximálně třemi osobami. Ale spíše dvěmi.

Děkuji, s pozdravem jenda

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.