systémové bednění

Rubriky:

Reklama
PN Petr Neumann @petr.neumann763 před 8 roky24.02.2016 23:04:00
systémové bednění

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jestli někdo z Vás nezná, či se nepokoušel kalkulovat plastové systémové bednění Geoplast? Plastové dílce z ABS na rozdíl od těch dřevěných PERI, DOKA systému jsou lehké a montáž je taky naprosto jednoduchá. Budu stavět ve svahu a čeká mě i několik opěrných zdí. Jelikož se dílce dají použít podle výrobce minimálně 100x. tak mě napadlo, že než kupovat ztracené bednění, tak že by se dala koupit nějaká minimální sestava na polovinu domu a dům postavit tímto způsobem po částech a ve vrstvách. Vždy vybetonovat nějakou část, bednění přesunout o metr výše či vedle a takhle pokračovat. Nakonec to použít i na opěrné zdi a ve finále to prodat někomu dalšímu. A když by se beton dobře z-vibroval, tak by nakonec mohl zůstat i pohledový. Je to reálné, nebo utopie :) ?

Více info
http://www.rexcom.cz/31837/svislych-sten…
ceník dílců
http://www.oblibene.com/userdata/shopimg…

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

25 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.