ESTAV.cz - Pojistná podstřešní fólie…
Střecha je klíčovou součástí každé stavby a její životnost zásadně ovlivňuje ochranu domu před povětrnostními vlivy i vlastní komfort bydlení, ať už se rozhodneme podkroví obývat či ho nechat volné.…
Dobrý večer, pročetl jsem si diskuzi, ale odpověď na své otázky nenašel. Proto si dovoluji požádat o radu zdejší diskutující. Mám v úmyslu zateplit strop nad dvěma místnostmi, každá místnost má cca 25 m2, strop nad oběma místnostmi tvoří pouze prkna o tloušťce asi 2 cm na dřevěných trámech. Stropy nejsou pochůzné a nad těmito stropy je už mírně provětrávaná půda. Izolaci obou stropů jsem chtěl provést nějakým druhem foukané izolace, ovšem mám obavy, aby po provedení izolace nezačaly problémy s kondenzací vody na prknech a neobjevily se plísně. Dodavatelské firmy nejsou ochotny mi garantovat, že vlivem zateplení k něčemu podobnému nedojde. Neshodnou se ani na tom, jestli použít parozábranu nebo ne. Chci se tedy zeptat, jestli byste v tomto uvedeném případě parozábranu doporučili? Díky za vaše odpovědi. Dušek
Nechápu co řešíte. Nestačí Vám vysvětlení pana Kubíčka?
před 6 měsíci
https://www.estav.cz/cz/13464.pojistna-podstresni-folie-ve-strese-neobyvane-pudy-ano-nebo-ne-muze-nadelat-vic-skody-nez-…
před 6 měsíci
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak ste to nakonec vyřešily? Zrovna řeším stejný problém.
před 6 měsíci
15 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení