Posouzení návrhu vzduchotechniky s Nilanem Compact

Rubriky:

Reklama
Posouzení návrhu vzduchotechniky s Nilanem Compact

Zdravím a prosím o komentář k návrhu vzduchotechniky. Vše bude vedené v SDK podhledu (pod tepelnou izolací). Moc tomu nerozumím, ale čekal bych v návrhu tloušťky rour, popis, že budou izolované (plánujeme jednotku s chlazením) a dále mě překvapilo, že:

* Je tam tolik odtahů vzhledem k počtu přívodů. Např. Pokoj č. 1.07 (ložnice) má jeden přívod a dva odvody (v šatně a v koupelně). Tento prostor si představujeme jako stavebně oddělitelný (jednou, kdyby náhodou to bylo třeba, bychom zazdili dveře na chodbu a přidali dveře ven ze současné šatny), proto jsme chtěli samostatný "okruh" a na chodbu předpokládáme těsné dveře.

* V pokoji 1.07 bych nečekal přívod hned u dveří, kterými se vzduch odtahuje - tak nějak selským rozumem mi přijde logické přívod dávat přívod do opačného konce místnosti než kde se bude vzduch odtahovat. Nebo se to dává normálně nad okno?

* Pokoje 1.06 a 1.07 (dětský pokoj a ložnice) by měli být co nejvíce zvukově oddělené, ale mám obavu, že toto řešení přívodu by mohlo znamenat přeslechy.

Děkuji za vaše podněty a návrhy

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.