Počty instalací TČ v ČR dle výrobců - lze dohledat ?

Počty instalací TČ v ČR dle výrobců - lze dohledat ?

Dobrý den,

nevíte, zda se někde dá dohledat reálný počet instalací tepelných TČ (primárně myslím vzduchové) podle jednotlivých výrobců ? Nikde to nemohu najít a každý druhý tvrdí, že je NEJ .. Děkuji.

P.S. alias povzdech č.1 : po návštěvě asi už 4. veletrhu mě úplně fascinuje drzost až samolibost některých dodavatelů TZ, kteří chtějí za vzducháč (na klíč, s TUV) čtvrt milionu, což je pro drtivou většinu novostaveb ekonomicky nevratné řešení ...... A  pokud se zmíníte, že máte už v záměru nějaké (konkurenční) řešení, na místě z Vás dělají troubu, že nechápete, že jedině jejich řešení/zařízení je to jediné správné. A samozřejmě důkladně konkurenci pomluví (naposledy pán od PZP na jiného českého výrobce - "slyšel jste o někom, komu to funguje déle jak 3 roky ?" nebo "delší záruku dávají proto, že jsou zoufalí a neví kudy kam" apod)
Za mě jsou za poslední léta ta největší VERBEŹ, co jsem potkal.

P.P.S aneb povzdech č.2: oni ani ostatní si nemají co vyčítat, pán od Fenixu mi tvrdil, že vzduchové TČ + vodní podlahovka je nejdražší řešení (ale dobře mi tak, když jsem se nechal přesvědčit/zmanipulovat), ale že samozřejmě by nejlepší/nejekonomičtější byly rohože. Podotýkám, že pro dům s TZ 8 kW.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.