Stavba mokrého sklepa

Reklama
Reklama
Stavba mokrého sklepa

Zdravím,
chtěli bychom postavit hospodářskou budovu a částečně ji podsklepit.
Hosp. budova bude zateplená, ale nevytápěná/netemperovaná (asi ?).
Sklep by měl být určen na skladování ovoce, zeleniny. Předpokládal jsem jej neizolovat ani proti vodě (zdi, podlahu) ani proti teplu. Hydroizolace by byla až nad stropem sklepa, tj. na "základové desce" HB.
Jsme teď ve fázi arch. studie.

Co vy na to? Bude fungovat mikroklima sklepa? A co vliv na HB?
Nebo spíš udělat sklep jako samostatný objekt? Díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.