státní příjezdová cesta

Reklama
MV Monika Válková @monika.valkova před 8 roky18.03.2016 14:07:00
státní příjezdová cesta

Dobrý den,

už dopředu říkám,že jsem lajk a postupně získávám informace. Právě vyřizuji stavební povolení a řeším příjezdovou cestu se státní silniční správou, které patří 24,5m2 pozemku, kde bych chtěla mít příjezd na pozemek.Silniční správa na mě rovnou vytasila nájemní smlouvu a až po jejím podepsání mi dají potřebnou vyjadřovačku ke stavebnímu povolení. Jednoduše mě zajímá proč já musím platit roční nájem, který by měl být zhruba 1000-2000,- kč, když soused ob pozemek má též vybudovanou příjezdovou cestu a neplatí žádný nájem,nemá žádnou smlouvu. Stavbu postavil taky na stavební povolení, tudíž nemůže mít nic načerno. Je to možné? můžu se bránit a jak? nechci apelovat sousedem, už kvuli dobrym vztahum. děkuji za radu

Upraveno administrátorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.