Izolace střechy s nízkým spádem

Rubriky:

Reklama
Izolace střechy s nízkým spádem

Dobrý den.
Chtěl bych poprosit o radu. Na domě budu mít střechu z vazníků a budou malé spády. Jedna strana bude mít spád 15st a druhá 19st. Jedná se o vyosené áčko.
Střešní krytinu jsem chtěl plechovou typ Stajam Rapid nebo Blachprofil Lambda apod. Většina klempířů a pokrývačů mně odrazuje od plechu s tím, že mám dát klasikou tašku. Tak jsem si vybral Creaton Balance a napadlo mně, že bych udělal skladbu střechy takto - Creaton Balance-nad krokevní izolace 100mm (z důvodu zlepšení hydroizolace)-parotěsná fólie-vazníky-zateplení minerální vata 300mm-sádrokartony. Chtěl bych se zeptat jestli tato skladba má v mém případě smysl anebo je ta nad krokevní izolace zbytečná a přidat vaty? Díky moc za každou radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.