nová podlaha - suchá cesta

Reklama
nová podlaha - suchá cesta

Dobrý den,
řeším novou podlahu pod kuchyň.Jedná se o starší RD.Izolace pouze ve zdivu.Podlaha cca 100cm na d terénem.S vlhkem nebojujeme.Nyní máme dřevěné podlahy.Trámy leží volně na zásypu všeho možného.Jsou od sebe cca 100cm.Bylo u nás několik podlahářů.Jeden by dal trámy 50cm od sebe.Na to do kříže OSB desky a pak finální povrch.Druhý se ale bojí, že volně ložené trámy se zkroutí a udělají neplechu.Doporučil mi udělat alespoň podkladní beton,propojit izolaci se zdivem a pak třeba Liapor a na to OSB desky 2x15.AJký máte na vše názor.Je pravda, že by asi bylo lepší udělat podkladní beton a propojit izolaci.Jaký je postup?Mám vybrat násyp, položit štěrk,kari síť, beto nějaký polysteren nebo jaký je postup a kolik mám dát jakých vrstev?Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.