VPO Protivanov - pobočka TřebíčDobrý den, rád bych zde napsal něklik řádek pro ty, kteří se rozhodují mezi dodavatelem oken. Jelikož rekonstruujeme dům, hledal jsem recenze na dodavatele oken, abych věděl pro koho se rozhodnout. Po několika přečtených recenzích jsem vybral firmu VPO Protivanov. Nebyla sice nejlevnější, ale zaujala mě nabídka jako taková. Vyrazil jsem na pobočku v Třebíči za panem Pavlatovským. Ten oproti jiným firmám vytvořil několik možností, jak vyřešit uspořádání rámů oken, aby byla využita co nejefektivněji prostupnost světla do domu, což mě příjemně potěšilo. Jiné firmy (cca dalších 8 nabídek) mi takovou možnost nenabídli. Jak jsem již zmínil cenová nabídka nebyla nejlevnější ale dal jsem přednost kvalitě nabídky a také logickým argumentům pana Pavlatovského.
Co se dalších kroků týče, byl jsem příjemně překvapen. Všechny termíny od zaměření po montáž byly striktně dodrženy. Montáž proběhla bez jakýchkoli problémů. Chlapi okna poladili a když odjeli, zbyli po nich pouze namontovaná okna a nic víc. (ne jak jiná firma u kamaráda po sobě nechala nedojedené svačiny apod.) Při montáži sme zjistili, že nefunguje jedno kování na zámku. Proběhl zápis do předávacího protokolu s tím, že se na to do týdne přijede podívat pan Pavlatovský. Jak se dohodlo, tak se i stalo. Nicméně byl nutný zásah přímo servisáků z Protivanova. Bylo mi řečeno, že se přijedou do měsíce na závadu podívat. Neuběhlo ani 14 dní, a závada bylo odstraněna. Takže pokud váháte koho vybrat, za mě je VPO Protivanov solidní firma.
S pozdravem Martin Mencák - Myslibořice