Techem (ne)odečtyZdravím,
chci se optat zda-li se zde najde někdo, kdo by mi mohl poradit.
Mám problém ohledně měřáku odebraného teplo od firmy techem. Přišlo mi vyúčtování a opět jsem se nestačil divit kolik jsem toho protopil bez zaplého topení. Vím, že i když netopím budu něco platit. Obešel jsem sousedy se stejnou metráží bytu (2+1 44m2) a nestačil jsem se divit ještě více. Sousedi, kteří také netopí měli řádově 3-4x méně jednotek.
Zvedl jsem se a šel jsem se optat, jak je to možné, že mám stále každý rok (5 let) pouze ODHAD SPOTŘEBY a ne hlavní odečet, když měřáky jsou pro dálkové odečty.
Paní, která co tam byla si otevřela počítač a zjistila, že 5 let jim nefungují odečty ! (Ano vím je to asi i má chyba, že jsem na to nepřišel dřív, ale bohužel v této oblasti jak se tam co počítá jde bohužel mimo mě.) Takže tam od roku 2010 nemají jediný skutečný a věrohodný odečet. V tu chvíli jsem myslel, že to se mnou praští.
Moje otázka zní: je zde možnost uplatňovat reklamaci na předešlé roky? Paní řekla, že pouze pro rok 2015.
Má smysl se obracet na ČOI či nějaký úřad/organizaci, protože chyba je na jejich straně - dle mě jako poškozeného :).
Neměli prověřit, proč nemají reálná čísla, když jsem jediný byt ze 44, který to má nefunkční?
Kdyby šlo o pár tisíc tak bych to ani neřešil, ale za těch 5 let to orientačně dělá 30-40 tisíc.
Děkuji za pomoc a informace. Doufám, že se zde najde někdo, kdo je v oboru sběhlí. Na vaše dotazy ohledně tohoto problému rád odpovím.
P. A.