plynový kotol neohrieva TUV

Rubriky:

plynový kotol neohrieva TUV

Prosím o radu. Mám 12 ročný plynový kotol Imergas zeus major 21 a nastal mi problém že mi kotol prestal zopínať pri pustení TUV / napríklad ak pustím vodu vo vani tak je zachvílu studená a kotol sa nezapne a nezačne ohrievať/ .. jedine ako spustím ohrev kotla je ,ked zvýšim teplotu na termostate na kúrení . Vtedy začne kotol reagovať na termostat na kúrení a začne ohrev vody...aj to ho ohrieva tak prerušovane...kotol spustí ohrev tak na 10 sekúnd a potom sa vypne a po mínúte- dvoch znovu na 10 sekund atd...Mal som tu servisáka a ten začal hádať..najprv chybné čerpadlo, potom zanesený kotol kamenom, potom teplotné čidlo atd..atd...neviete niekto poradiť??? ešte musím podotknúť že posledný rok sa mi dosť často stávalo že kotol dával do systému občas úplne vrelú vodu a zasa niekedy teplú ...a sem tam počuť hlavne v noci z kotla rozne zvuky...Ďakujem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.