Návrat k minulosti.

Reklama
Návrat k minulosti.

Dobrý den.Jedná se o místnost-obývací kuchyň,cca 40 m2, ve velmi starém kamenném domě. Část kolem kamen dlažba, zbytek byl v minulosti pokryt PVC. Po sejmutí PVC se objevil nesourodý podklad, podle toho jak byl dům v minulosti přestavován.Část beton, část stará dlažba,část podklad z podvápní....vše velmi vlhké.....jak jinak pod PVC.
Jelikož tato místnost bude velmi málo používaná...jen příležitostně, rozhodl jsem se, že se nebudu mořit s nákladnou izolací atd. ale nechám podlahu přirozeně dýchat...tak jak tomu bylo v minulosti.
Když to přeženu, tak by mi bylo jedno, chodit třeba po slámě, ale to je opravdu přehnané. Poradíte mi prosím někdo nějakou např. stěrku, nebo něco takového, po čem by se nechalo chodit a při tom by podlaha dýchala. Jediné co mě limituje je výška...tak max 3-5 mm, abych se dostal na stejnou úroveň dlažby kolem kamen.
Děkuji a fantazii se meze opravdu nekladou.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.