sjednocení tlaku městská-studna

Reklama
sjednocení tlaku městská-studna

Dobrý den, první položím otázku, kdyby se to někomu nechtělo číst a pak osvětlím problém ;-)
Jaký regulátor tlaku vody by jste mi poradili , díval jsem se a je spousta možností s velmi rozdílnou cenou. Jaký nejlevnější regulátor (s manometrem) by byl nejvhodnější na ustálení tlaku když vstupní tlak je kolísavý, předpokládám, že ten nejlevnější by asi moc nefungoval (zreguluje třeba konst. vyšší na konst. nižší tlak). Já potřebuji proměnný vyšší na konst. nižší tlak

Důvodem je, že bych potřeboval sjednotit tlak vody ze studny vs. městská kvůli kolísání teploty při sprchování. Nejideálnější řešení by mělo být pomocí regulátoru tlaku. Studnu nastavím na 3,5-4 (vstupní tlak do regulátoru) a regulátorem bych to chtěl omezit na 3,5 aby byl tlak v řádu stálý a městskou omezím druhým regulátorem také na 3,5. Nebo by stačilo omezit jen tu studnu kvůli ustálení tlaku? Nebo by bylo nějaké lepší řešení aby mi nekolísala teplota při sprchování? Termostatická baterie si prý neporadí s rozdílama tlaků na vstupu a navíc může protékat (městská do studny).

Prosím rady typu studna a městská se nesmí propojovat. Proč tam nepustíš jenom studnu apod. si můžete odpustit.

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.