Kolaudace chaty na lesním pozemku

JP Jana Pořická @jana.poricka před 8 roky08.07.2016 19:22:00
Kolaudace chaty na lesním pozemku

Dobrý den,

mám dotaz ohledně chaty stojící na lesním pozemku. Chata má číslo evidenční, tzn. měla by být zkolaudována a stojí na pronajatém pozemku od obce. Pozemek je ale lesní. Nedávno mi při určité příležitosti starosta obce řekl, že jelikož je to na lesním pozemku, může nás kdykoliv někdo vyzvat, abychom chatu na vlastní náklady zbourali. Že prý je možné, že byla chata kdysi zkolaudována jen na 10 let a tím pádem, to může být problém. Chata tam stojí cca. 60 let. Potvrzení o kolaudaci nemáme, volala jsem na stavební úřad, ale mají tam teď dva týdny dovolenou, takže mi teď k tomu nikdo nic neřekne. Když jsme chatu kupovali, nikdo, ani starosta nás o tom neinformoval. Pokud by to opravdu bylo jen na deset let, nevíte jak bych to mohla vyřešit v tomto případě k našemu prospěchu? Děkuji. Jana.

Upraveno administrátorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.