Stavba z kamene a dřeva, prosím o radu.

Reklama
Milan Švaříček @milan.svaricek před 7 roky04.08.2016 06:53:00
Stavba z kamene a dřeva, prosím o radu.

Dobrý den, obracím se na zdejší odborníky ohledně stavby vysněného domu. Budeme stavět dům částečně na samotě a máme takový sen, udělat dům ve vzhledově starším pojetí a chtěli by jsme stavět z kamene a dřeva. Přidal jsem pár fotografií pro představu jak by to mohlo vypadat...asi pravděpodobně obvodové stěny kamenné a celý vršek dřevěný jedno jako konstrukce. Chtěl bych se spíše zeptat, jak by se dala ta kamenná část udělat aby dům nebyl nějak náročný na energie, dobře to vypadalo a mělo to životnost. Tvar a typ by měl vycházet cca z fotografie srubu který je nejníže, že přízemí bude menší než patro...takže ten spodek by byl kamenný a vrch dřevo. Děkuji za každou radu. Chtěli jsme ze začátku čistě srubovou konstrukci, ale provedení firmou je drahé a myslíme si že kombinace kamene a dřeva je úžasná. Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

62 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.