pevnost podlahy pro 200l bojler

Rubriky:

pevnost podlahy pro 200l bojler

Nejdriv jsem si rikal ze koupim zavesny el. bojler ale ted se spis priklanim ke stacionarnimu - protoze fixace zavesneho jak jsem zjistil je dost "opruz" kord kdyz mate na vyber ho zavesit na 30 cm stenu z 40 let stare palene cihly anebo do sdk za kterou je 10cm betonova stena a za ni hlina na druhe strane mistnosti. Tudiz abych nemusel vymyslet nejaky traverzy a buhvijak to tam fixovat - jevi se mi jako nejlepsi reseni stacionarni bojler na zem - ovsem i tam nevim aby to podlaha vubec udrzela precijen 200l vody + vaha bojleru to uz je nejaka vaha - jelikoz podlahu v tomto miste jeste budu delat premyslim co na misto kde bude bojler stat dat. Podlaha muze byt max 15cm - bude to v technicke mistnosti - vpodlaze nebude zadne topeni. Zatim uvazuji sterk na hlinu, 5 cm zakladovy beton, hydro/radon izolace, 6cm polystyren a zalit anhydritem - celkem by to melo od sterku po finalni povrch mit 15 cm. Ovsem mam trosku obavy aby se mi podlaha pod bojlerem nepopraskala - jak to v tom miste vyztuzit, nebo jak se tohle resi vlastne ? Predem diky za rady..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.