jaky bojler

Rubriky:

Reklama
DM david mara @david.mara před 7 roky11.08.2016 16:04:00
jaky bojler

Zjistil jsem ze vybere bojleru je znacne limitovan. Nejosvedcenejsim vyrobcem se mi zatim dle pruzkumu jevi Drazice. Problem je v tom ze vsechny firmy vyrabeji a vyvijeji prakticky uz jen zavesne bojlery. Stacionarni jsou znacne zastarale a na jejich inovci nikdo nepracuje. Chapu ze mnoho lidi resi otazku prostoru a tak zavesuji ale ja treba bych radsi preferoval stacionarni - zadny inteligentni stacionarni 160l ci 200l kotel ktery bych mohl nejak pokrocileji nastavovat, podivat se na spotreby proudu ci vody ci ho nejak nacasovat ci dalkove ovladat jsem nenasel. Jedinym bojlerem ktery ma modernejsi "system" jsou Drazice Smart do 160l a to v pouze zavesnem provedeni. Nevite jeste o necem. V mistnosti kde budu mit bojler je totiz lepsi stacionarni reseni, zavesne bych musel resit nejakymi chemickymi kotvami, zavesy, traverzami a vzperami. Ja nejsem schopen toto udelat a zadna firma specializujici se na takovato reseni neni. Pro sikovneho kutila to asi nebude problem ale co delat kdyz kutil nejste a promerit vahy, uhly, zatizeni a na to konto vyrobit nejake nosne zelezne konstrukce proste neni v mych silach..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

26 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.