Revize

Rubriky:

Reklama
Revize

Chci se zeptat na ty revize kotlu do konce roku. Udajne pod 10kW prikonu neni treba nic dokladat. Ale prikon a vykon kotle neni pry stejna vec viz http://hobby.idnes.cz/vytapeni-pevnymi-p…
Zhruba od 8kW krby tez spadaji do kontroli kdyz maji 80procent ucinnost?
Dulezita vec kdyz tedy nebudu spadat s mojim krbem pod kontrolu revizi a prijde mi kontrola jak jim prokazu ze muj kotel krb nespada do revize? Musim je poustet do domu ke kotli nebo jak to je? Pry to budou zjistovat podle stitku?
Problem s nejakym kourem nemam. Topim pouze drevem 2-3roky vyschle a nebo drevene brikety. Jde mi jenom oto kdyz muj krb nespada do kontrol jestli me taky muzou prudit a chodit do baraku atd. Od kominika kontrolu mam kazdy rok a udajne jeste muzou chtit doklad od paliva ale na odkory mi nikdo doklad nedava.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.