Kovarson Gekon, Spark, pelety, nastavení

Rubriky:

Reklama
JM Jakub Matějka @jakub.matejka před 7 roky18.10.2016 13:58:00
Kovarson Gekon, Spark, pelety, nastavení

Dobrý den, chtěl bych požádat o pomoc při nastavení kotle, případně řídící jednotky.
Kotel: Kovarson Gekon Kombi 25kW, řízení: SPARK
Topím dřevěnými peletami a již při tak relativně vysokých venkovních teplotách se nemohu doma vyšplhat nad 21st. celsia. Dům je patrový o podlahové ploše cca 240m2;. Plastová okna, nezatepleno. Teplotu doma bych měl regulovat prostorovým bezdrátovým termostatem na kterém nyní nastaveno 23st. ale skutečná teplota je 21st.
Na kotli nastaveno voda do topení 70st., ve skutečnosti natápí tak 50-60st..; Voda do bojleru nastavena na 55st s předností - to funguje v pohodě. Mám i venkovní teplotní čidlo, ale nyní mimo provoz (vypnuto) neumím ještě s Ekvitermem. Momentálně stopím cca 100kg za 4 dny. Potřeboval bych dosáhnout zmiňovaných 23st. v obytných místnostech. Děkuji za případné postřehy, zkušenosti a rady např. z vašich domácností.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.