Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, vybírám nového dodavatele plynu a zvažuji 123ušetři nebo Plynule. Jaké máte zkušenosti? U 123 mne trošku odrazuje, že nabízí garanci nezvýšení ceny, ale ve smlouvě potom mluví o písemném sdělení při možné úpravě ceny z důvodů regulace ERÚ a změny ceny za distribuci... Je to běžná praxe všech dodavatelů? Netřeba se bát? A o plynule jsem četla negativní názory na jejich způsoby (ne)komunikace.... Děkuji za komentáře a pěkný den. Mirka
Na ERU jsem včera psal, popsal jsem ji naši situaci a požádal je o návrh, jak postupovat. Až se ozvou, dám vědět.…
Posílám tabulku pro případ že by se někdo chtěl zapsat do seznamu, případně se můžete navzájem kontaktovat..…
Také mám zájem připojit se k trestnímu oznámení. Stále nemám několikatisícový přeplatek.
Dobrý den, nabízíme vykoupení pohledávek za P & M true family. Chystáme další právní kroky. Kontaktujte mne prosím…
před 2 roky
Dobrý den, nabízíme vykoupení pohledávek za P & M true family. Chystáme další právní kroky. Kontaktujte mne prosím…
před 2 roky
před 2 roky
105 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení