Vlhká zeď uprostřed domu

Reklama
Vlhká zeď uprostřed domu

Zdravím,

Mám takový "drobný" problém - všiml jsem si, že vlhne zeď, zvláštní ovšem je, že je přibližně uprostřed (cca 15 let starého) domu - ve zdi nevede žádná voda, ani odpad.

Teda, řešil jsem prolínající těsnění ve spoji vodovodní trubky v protější zdi (udělal se tam flek cca 150x150 cm), ale nepředpokládám, že tam bude nějaká souvislost.

Pro představu posílám fotografie, mimochodem kachlička v rohu je na omak vlhká, skoro až mokrá řekl bych. Jedná se o přízemní patro.

Nenapadá někoho z vás čím by to tak mohlo být ? Ne že bych měl v úmyslu vyřešit to přes internet, ale jde o to, abych se měl aspoň od čeho odrazit.

Řikal jsem si, jestli se třeba nemohlo něco pohnout pod podlahou, soudě podle té prasklé kachličky (ale souviset to nemusí).

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.