Skladba podlahy nízká konstrukční výška - sprchový kout

Reklama
Skladba podlahy nízká konstrukční výška - sprchový kout

Dobrý den, dělám koupelně čtvercového půdorysu podlahu včetně podlahového vodního vytápění. Po vybourání původní desky podlahy vznikla konstrukční výška cca 6 cm - je to málo.
Podlaha plocha 4m2. V celé koupelně na zemi bude pouze tabule skla v cca polovině.
Teď vymýšlím jak udělat podlahu kolem sprchového žlabu.

V místě kolem žlabu je od betonu ke hraně žlabu cca 1 cm výška a na tuto výšku musím vyspádovat sprchový žlab. V tomto místě to vidím jako celkem riskantní. Celou podlahu budu vylívat anhydritem Profibaustoffe.

Izolace 0,5 až 1 cm je maximum co můžu dát pod anhydrit a pod betonem jsem dal 15 cm EPS.

Kolem toho žlabu je to dost kritický ale nějak to musím vyřešit. Poradili byste mi prosím nějaké postřehy jak to vyřešit? Mám nápady jak to udělat ale chci se poradit tady děkuji David

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.