Buderus Logamax U014-24/24 K problém s odpojováním

Reklama
Buderus Logamax U014-24/24 K problém s odpojováním

Zdravým všechny, mám problém s průtokovým kotlem Logamax U014-24/24 K. Mám jej tak 8 let. Dochází nepravidelně k odpojování a to tak, že najednou začne v kotle protékat voda nahlas a po chvilce dojde k silnému zvuku jako by se něco odpojilo uvnitř kotle a poté začne svítit červeně hořák G, jakmile kotel resetnu naběhne a začne topit, ale opět začne protékání vody v kotlu, tak pustím teplou vodu začne mě téct teplá až vřící a po chvilce ji vypnu a kotel na topení už naběhne v pořádku. Toto odpojování je nepravidelné někdy 3x za den někde ani jednou. Měl jsem u sebe dva servisy a jeden povídal vyčistit kotel a druhý vyměnit řídící desku. Kotel jsem vyčistil. Kotel vypíná jen při topení a nebo když přeruším topení teplou vodou a potom ji vypnu a kotel začne topit s voda protékat. Prosím o pomoc. Děkuju. Marek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.