GSM MODUL

Rubriky:

JP Jan Petrovica @jan.petrovica před 7 roky19.12.2016 20:15:00
GSM MODUL

Prosím o radu, mám strojní zařízení na kterém potřebuji aby při poruše toho zařízení mě GSM modul prozvonil.Zařízení má poruchové kontakty, které při poruše se sepnou. Koupil jsem si GSM MODULhttp://www.mikrovlny.cz/cz/produkt/82 , a potřebuji to zprovoznit.
Mám sim kartu,ale nerozumím návodu,jak nastavit tel.číslo které bude prozváněno, kam připojit kontakty ze stroj. zařízení. Je mě jasný, že připojím 230V na určené svorky a kontakty ze stroje na vstupy,ale nevím na jaké.
Dle návodu který je na mikrovlny.cz posílám sms ve tvaru - AddAlarmnuber= 420123456789,S,* a vždy mě příjde odpoved že příkaz není dobrý.Zkusil jsem poslat s number i s nuber( v návodě to mají nějak špatně) ale nic, posílám to takhle dobře? Díky moc za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.