Ecofilm C - najednou málo topí

Reklama
Ecofilm C - najednou málo topí

Hezký den všem,
obracím se na Vás s dotazem k problému s vytápěním pomocí topných stopních folií Ecofilm C. Vytápíme s ním bungalow (6 let starý stavěn z Medmax). V tomto období mám ale problém s tím, že toto topení i když je nastaveno na termostatu 23° tuto teplotu neudrží. Teplota při mínusových teplotách venku padne v domě i na 18-19 stupňů. Termostat sice ukazuje, že folie jedou, což je zřejmé i přiložením ruky ke stropu, ale teplotu na požadovaných 22-23° se prostě nedostane. Tento problém jsem již jednou řešil. Vada se ukázala ve špatně "nacvakaných" konektorech na foliích. Mám tedy pocit, že se tato chyba opět ukazuje a rád bych toto nechal někým opět prověřit. Kontakt na firmu, která to již jednou opravovala bohužel nemám. Poradí mi prosím někdo někoho ze západočeského kraje - okolí Rokycan, kdo by mi s tímto problémem mohl pomoci? A setkal se již někdo s podobným problémem?? Budu velmi rád za vaše poznatky. Hezký den a děkuji předem. Jirka.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.