Bojler rychle chladne

Reklama
Bojler rychle chladne

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli někdo z Vás neví jak rychlá je ztráta teplé vodě v bojleru.Mám tento problém.Mám automatický kotel Klimosz nahřìvám normálně okruh a pak nahřívám bojler čidlo jsem měl na zpátečce teplé vody co vede do bojleru technik mi však řekl že by čidlo mělo být v bojleru. Když bylo čidlo na zpátečce Tak voda chladna strašně rychle zhruba 10 stupňů do půl hodiny dolů teď když ho mám v  bojleru vydrží to dvě hodiny než voda klesne o 10 stupňů. Chtěl jsem se zeptat jestli to možné že voda chladné tak rychle když se doma nepouští teplá voda ani se nesprchuje. Zdá se mi že bojler zbytečně moc často nahřívá. Bojlery Dražice 180 kombinovaný. Četl jsem dnes fóra že bojler za 24 hodin Když se nepouští teplá voda vychladne zhruba o jeden až tři stupně tak nevím kde mám problém já .Děkuji Novotný

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.