TČ-kondenzační jednotka

Reklama
AK Ales Kadlec @ales.kadlec před 7 roky06.01.2017 10:21:00
TČ-kondenzační jednotka

Dobrý den,

chtěl bych touto cestou požádat odborníky, nebo alespoň zasvěcené diskutující, o oponenturu mého nápadu. Jelikož stavím RD s teplnou ztráto kolem 3kW/-15°C, řeším vhodný systém vytápění. Stále se přikláním k PT s TČ, hlavně kvůli dimenzování hlavního jističe. Každopádně TČ za 150.000,-Kč na takovou TZ opravdu pořizovat nebudu. Delší dobu si pohrávám s myšlenkou předělání klimatizace, ale pár lidí z oboru to tady na fóru již pohanilo. Včera jsem narazil na komerční kondenzační jednotky. Samozřejmě je nabízí řada renomovaných výrobců, mě se zatím nejvíc líbí jednotka v odkazu. Je mi někdo schopný říct, jestli jsem mimo mísu, nebo udělat z toho TČ nebude problém? Hlavně si myslím, že při montáži způsobilou osobou nepřicházím o záruku, jako při předělání klimatizace. Cenově by to nemuselo být nezajímavé. Předem díky za Vaše názory.

https://vetrani.tzb-info.cz/9148-komercn…

http://bterm.cz/panasonic-kondenzacni-je…

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

203 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.