zadost o radu...zahada (ne)topne vody v systemu

Rubriky:

Reklama
zadost o radu...zahada (ne)topne vody v systemu

Dobrý den, rád bych zde pozadal o radu. Trochu se v tom doma zacinam ztracet a nechapat.
Mam v dome instalovany system topeni tak, ze elektrokotlem topim v prizemi do podlahovky a v patre do radiatoru tak, ze vse je na jednom okruhu a prizemi reguluji skrze termostatickou hlavici na vstupu, viz obrazek. Cerpadla jsou dve, jedno soucasti kotle a druhe v rozdelovaci viz obr.
Je to tak tyden, co jsem zaregistroval chladneji v prizemi a zacal jsem se o to trochu zajimat. Viz obrazky, zkusil jsem termostatickou hlavici plne otevrit, na kotli topnou vodu na 45°C a privrit vsechny radiatory az na jeden na "jednicku". I pres toto mam stale na vstupu 30° vodu a na zpatecce 28°. Vice se tam nedostane. Nechapu proc a v cem je zadrhel. Cerpadlo jede, hlavice je plne otevrena, trubka pod armaturou hlavice horka a nad cerpadlem studena... pridavam fotky zapojeni, prosim o jakoukoliv radu cim by to mohlo byt? Armaturou u termostaticke hlavice? cerpadlem? armaturou TE-SA nad termostatickou hlavici??
Dekuji,
JS

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.