Vyhledávání
Naše další weby
Chci znát názor a zkušenosti s náklady a používáním JEN OD TĚCH, kteří mají ve svém domě hlavní zdroj tepla elektrické podlahové vytápění.
Najde se tu někdo takový?
Jaké máte zateplení domu, jak velkou podlahovou plochu vytápíte a kolik platíte za el. podlahové vytápění?
Děkuju
PS: Chystám stavět dům o podlahová plocha cca 100 m2, zateplení podlahy 8 cm polystyren, podzemní podlaží tloušťka zdi 30 cm beton + 15 cm polystyren, 1. podlaží tloušťka zdi 50 cm Heluz bez zateplení.
Já vím přesně co jsou a jak fungují elektrické topné folie. Ve Vašem případě hlavně váhám, zda jste reálný člověk,…
Podlaha může mít tak o 2st více jak vzduch a plocha stěn a stropu je mnohonásobně větší než má podlaha. Jestli má dům…
Co ten dotaz má znamenat? Tepelné čerpadlo jsem nechtěl, protože se zase budeme bavit o životnosti a hlavně o…
Já dával za podlahovku ciste za trubky, rozdělovače, stupačku, folie, přichytky i s prací 650 /m2. Ostatní anhydrit a…
před 2 roky
Ci nahodou nepouzivate TC. Ak ano, tak sa s tym radsej nikde nechvalte.
před 2 roky
Nevím jak to počítáte,ale TZ4kw a spotřeba 10,8Mwh na 16-20st. Já mám změřenou TZ 3,8kw při -15st.,22st. všude…
před 2 roky
149 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení