Stavba zahradní chatky

Rubriky:

Reklama
DB David Bartošík @david.bartosik před 7 roky11.01.2017 23:14:00
Stavba zahradní chatky

Dobrý den, chystám se stavět malou zahradní chatku na letní grilovaní a odpočinek. Půdorys bude 4x5m. Celá konstrukce by měla být z trámků 60x100mm v rozrstupu 625mm. Z venčí zaklopená OSB deskou 12mm a na ní pak příjdou palubky. Zevnítř pouze palubky. Zateplení neplánuji protože to bude jen na léto. Podlaha by měla být z 22mm OSB + vinilová podlaha v imitaci dřeva. Dvě okna a jedny dveře. Na střechu 12mm OSB + folie+šindel. K chatě bude přístřešek proti dešti zaklopená Lexanem. Začal jsem návrhem v CADu který bych tu rád zveřejnil a poprosil bych o nějakou kritiku nebo návrhy pro zlepšení. Zatím mám dvě varianty a/ z naklopenou střechou b/ ze sedlovou střechou. Otázky zní bude konstrukce dostačující? Jak upevnit podlahu k zemi? Zemní vruty? Nebo betonové piloty?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.