Dobrý den. Vím, že to tu už bylo řešeno, ale zajímaly by mě konkrétně naše TZ domu - máme pouze PENB. Dá se to prosím nějak zpočítat? V tabulce na výpočet pro zelené úspory se moc neorientuju. Údaje: dům bude stát ve Tvarožné Lhotě (okr. Hodonín), celková čistá vytápěný plocha je 120m2, zastavěná 140m2. Obdelník 14x10m, z PENB: geom. charakteristika: objem budovy V je 442, 8m3, celková plocha obálky A je 431, 8 m2, objemový faktor tvaru budovy A/V je 0, 975m2/m3, celková energeticky vztažná plocha Ac je 140, 0 m2, BEZ rekuperace, další údaje viz. příloha
Dobrý den pane Kubíčku, byl byste ochoten se podívat na PENB mého domu a zjistit, jakou má tepelnou ztrátu? Jde mi…
před 5 týdny
Dobrý den pane Kubíček, omlouvám se za tuto formu kontaktování, ale chtěl bych Vás požádat o nějaký Váš kontakt…
před 5 týdny
Dobrý den, podle mne spadáte do mírného klimatického pásma, ale je to na rozhraní se středním. Když budu počítat…
před rokem
51 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení