Dotaz na system pro uzavreni nebo alespoň upozorneni zvyseneho prutoku vody v hlavnim privodu do domu?

Reklama
JS Jan Skacos @jan.skacos před 7 roky06.02.2017 17:02:00
Dotaz na system pro uzavreni nebo alespoň upozorneni zvyseneho prutoku vody v hlavnim privodu do domu?

Dobrý den,

nedávno nám doma praskla vodovodní trubka a protekla nám za den voda za několik tisíc.:( Hledám nějaký systém, který by mi takovýto únik ohlásil či mu rovnou zamezil on-line… Našel jsem zde diskuzi na toto téma, ale ta je z roku 2014 - od té doby se dle mého doufám dost změnilo a třeba budou na trhu nějaké moderní „chytré“ a ne drahé systémy. Vodostop se mi zdá dobrý, ale já mám hlavní přívod ve sklepě, kam občas (spíše často.:(( ) chodí spodní voda a obávám se, že by to elektronika čidel a uzávěrů (řídící jednotku nemyslím, tu bych případně dal do pojistek) odnesla….

Co lze doporučit, abych zjistil zvýšený průtok vody či aby systém přívod vody sám uzavřel? A ideálně, pokud by to byl systém plně vodotěsný, odolný i při plném zaplavení spodní vodou...

Díky za pomoc,

Honza S.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.