ST ENERGY s.r.o.

JH Jan Horák @jan.horak320 před 7 roky13.02.2017 20:54:00
ST ENERGY s.r.o.

ST Energy s.r.o. – dejte si na ně POZOR, zřejmě v říjnu 2016 přišli o licenci. Je mnoho případů, že nadále vybírají či vybrali neoprávněně zálohy od klientů bez zákonného upozornění o ztrátě možnosti zabezpečit sdružené dodávky elektřiny. Smlouvy byly ukončeny a klienti se tím pádem dostali do režimu Institutu dodavatele poslední instance (DPI). Pokud dodavateli elektrické energie bylo v průběhu výkonu činnosti odebráno oprávnění nebo dodavatel elektřiny nemá možnost provádět dodávky elektřiny a odběratelé elektřiny ke dni přerušení dodávek elektrické energie nemají zajištěnou dodávku elektrické energie jiným dodavatelem, tak tímto odběratelům automaticky začne dodávat elektrickou energii dodavatel poslední instance a tím je ČEZ prodej. Potíž je v tom, že klienti o tom zpravidla nebyli záměrně St Energy informování a narůstá jim dluh o kterém se dozví po několika měsících při odpojení elektroměru servisní firmou ČEZ distribuce.
Vy kteří máte pohledávky k firmě ST Energy s.r.o. můžete využít hromadné žaloby! Informace na: mailto:zaloba-stenergy at seznam.cz

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.