Stavba studené garáže na auto

Reklama
Stavba studené garáže na auto

Zdravím všechny budovatele,

rozhodl jsem se ke svému domku dostavět studenou garáž na auto. Momentálně řeším jak to vůbec provést. Rád bych využil dřevěné konstrukce a ztraceného bednění - viz příloha.
Hodně tápu se skladbou podlahy. Původně jsem to vůbec neřešil a říkal si, že nechám pouze zámkovou dlažbu, ale dostal jsem se do stavu kdy si říkám, že by bylo bylo rozumnější místo vylít betonem. Nicméně nevím co, kolik a jak :)
To samé platí i o hydroizolaci. předpokládám, že by měla být z venku na ztraceném bednění, ale stačí jen navařit pás lepenky a přesně kam?
Rád bych mezi trámy dal izolaci, počítám s 15x15 cm trámy a možná, že i něco z venku. Uzavřít bych to chtěl osb deskami + zvenku nějaká barva. Sice to plánuji jako studenou garáž, ale zase úplně by to promrzat nemuselo.

Díky moc za případné rady a nebo další dotazy.
Radek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.