Prosba o radu kulate dvouskla

Rubriky:

Reklama
EK Emil Kucera @emil.kucera před 7 roky16.04.2017 22:19:00
Prosba o radu kulate dvouskla

Dobry den mám dotaz a prosbu o radu.Dělal jsem rekonstrukci betonove stěny ve ktere byli usazene kulate okna o sile 12mm a tyto byli z venkovni strany zatmelene sklenařskym kytem,bylo to vždy jedno sklo o pruměru 332mm a jak jsem napsal tlouštce 12mm a byli tam bez ramečku.Ja je demontoval -vybil a nahradil jsem je izolačnim dvousklem DITHERM se skladbou 4x8x4 a při montaži jsem postupoval nasledovně 1-očistil jsem dukladně cely otvor od stareho kytu 2-na vnitřni stranu betonu jsem nanesl silikonovy tmel 3-pote jsem na spodni čast betonu položil pryžovou podložku 4-vsadil jsem do otvoru již zminovane izolačni sklo 5-z venkovni strany jsem toto utěsnil Butilovym tmelem.A ted ten problem skla mi začala praskat ale vždy jen vnitřni ,venkovni ani jedno a potřeboval bych poradit kde jsem udělal chybu .Podotykam že jak puvodni tak i nova dvoj skla jsou bez ramu.Moc děkuji za odpověd

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.