Adhezní můstek pod dlažbu - anhydrit

Reklama
Adhezní můstek pod dlažbu - anhydrit

Dobrý den,

od listopadu 2016 mám vylitou podlahu - anhydritem. Proběhlo přebroušení, topná zkouška.

Minulý týden jsem na vyschlý, vysátý povrch nanesl adhezní můstek, který se neředil vodou - dle návodu. Počkal 24 h. Položil dlažbu na flexibilní lepidlo - hřebínek 10 mm (každou dlažbu jsem podmazal lepidlem - tzv. sendvič).

Po cca 2 dnech jsem 2 dlaždice odloupl (změna plánu..) a po odloupnutí (vsunul jsem pod ni majzlík) zůstala dlaždice celá - na ní lepidlo a na lepidle i vrstvička toho adhezního můstku - po odstranění těchto dlaždic mi tedy zůstal jen téměř čistý anhydrit.

Je to tak správně ? Čekal jsem, že se dlaždice rozlomí nebo to půjde těžko... Překvapilo mě, že se ten můstek oddělil od anhydritu.

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.