hydroizolace koupelny

Reklama
hydroizolace koupelny

Zdravim, mam v dome 2 koupelny jednu v prizemi a druhou v obytnem podkrovi. U prizemi je to jasne vsude je natazena hydro/radon izolace, na ni jsou trubky vody a odpadu, na to prijde polystyren, pak podlahove topeni, zalit 5cm betonu nebo anhydritu, sprchovy kouta radeji beton. Ovsem vaham jestli beton nedat radeji v cele koupelne. Jaky na to mate nazor ? Jenze kdyz bych mel dat beton vsude kde hrozi havarie vody ci je vlhko, musel bych udelat betonem pul domu - obe koupelny, technickou mistnost, i pradelnu. Samozrejme to dost zvedne naklady. Zajimalo by me co se dnes spise dela a jaky mate nazor ?

V patre uz je to ale slozitejsi. Nenapadlo me na betonovy strop udelat v koupelne taky hydroizolaci - proste se natahla voda a odpady v koupelne primo na stropni beton. Nyni mi ale jeden remeslnik sdleil ze jsem mel natahnout hydroizolaci i v koupelne na tehn betronovy strop v patre pro pripad ze by praskla trubka s vodou v podlaze. Premyslim co ted s tim a jak se to bezne dela ? Opravdu se dava hydroizolace i do koupelen v patre primo na betonovy strop ? To ze se pak dava ta tekuta hydroizolace na anhydrit pred polozenim podlahy je mi jasne ale nevim jestli jsem tedy nemel dat izolaci i jako prvni vrstvu na ten betonovy strop. Jeste by se to dalo predelat ale instalater by musel vse rozebrat coz budou znacne naklady. Leda tam dat tu tekutou a holt natrit kde to jde a kde jsou trubky odpadu a vody volnejsi a daji se nedzvednout, tam kde nadzvednout nejdou, to holt nechat byt. Taky nevim jestli jsem ten betonovy strop nemel pred instalaci vody a odpadu natrit nejakou penetraci pro zpevneni. To jsem taky neudelal.

Nedoporucil by mi nekdo nejakou dobrou tekutou hydroizolaci ktera je vhodna do hodne vlhkych prostor jako koupelny a sprchove kouty a ma dlouhou zivotnost ? ?

Predem diky vsem

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.