Schéma zapojení krbové vložky a el.kotle

Reklama
Schéma zapojení krbové vložky a el.kotle

Dobrý den, provádím kompletní rekonstrukci zděného bytu o velikosti 52m2. Přišlo na řadu vytápění. Plánuji vytápět el. kotlem 12kW a krbovou vložkou 10kw ( 8kW voda ,2 kW vzduch). Byt se nachází v přízemí, pod ním je sklep kde jsem tahal všechny rozvody vody a odpadů. Sklepem bych chtěl tahnout i rozvody tepla. Polovina bytu (kuchyn, koupelna a šatna) bude vytápěna podlahou ,druhá polovina (dva pokoje ) radiatory a krbem. Přednostně bych chtěl vytápět krbem a zároven i ohřívat teplou vodu v kombinovaném bojleru. Elektrokotel využívat v nepřítomnosti. Potřeboval bych poradit jak velkou akumulační nádrž potřebuji a zároven jestli by mi někdo pomohl ze schématem zapojení. Přiložím schéma které jsem dostal ke krbové vložce.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

50 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.