Kontrola nabídky (elektrotechnika)

Reklama
JH Jan Hovorka @jan.hovorka před 7 roky04.07.2017 08:43:00
Kontrola nabídky (elektrotechnika)

Dobrý den,

v rámci rekonstrukce bytu budu měnit i kompletně novou elektroinstalaci. Obdržel jsem nacenění, a proto Vás prosím o kontrolu, zda si elektrikář nechce naúčtovat moc. Podotýkám, že cestu má cca 50 km na stavbu a práce probíhají v Praze.

Nepište prosím, že by bylo možno elektroinstalaci udělat svépomocí za "20 000,- Kč". S tím nepočítám. Prostě si chci najmout firmu, která vše udělá od A do Z.

Dále bych se chtěl optat, zda ze strany elektrikáře to funguje tak, že nám dá nabídku, já ji schválím a na konci stavby vše přepočítá podle skutečného stavu. Tzn. v nabídce např. nacení 200 m kabelů a ve finále použije jen 100 m kabelů, práci odhaduje na 2-3 týdny a ve finále bude pracovat "jen"týden, tedy v konečné faktuře vše přepočte podle skutečného stavu. Nebo to funguje tak, že nacení a to je vlastně konečná částka. Z logiky se mi zdá první varianta správná.

Děkuji Vám moc za odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.