Pole,louka-stavba bez územního plánu

Reklama
Pole,louka-stavba bez územního plánu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí. Kamarád má pozemek, část je vedená jako pole a část jako louka. Žádal na obecním úřadě o zařazení pozemku do územního plánu. Zastupitelstvo obce ho asi nemá moc v lásce, protože mu to nezahrnuli do územního plánu. Přitom elektřina, kanalizace, plyn a voda jsou blízko jeho pozemku. Není to samota,naproti němu stojí dům. Můžete mi někdo poradit kde a koho žádat a jakým způsobem tam může postavit? Jde nějakým způsobem stavět i na pozemku bez územního plánu? Popřípadě jaká to musí být stavba? Dá se nějak obejít ta obec? Někde jsem četl že člověk může žádat sám a přímo nějaký stavební úřad ale nic o tom zjištěného nemám a někde jsem slyšel že by tam mohl něco postavit ale muselo by to být vedené jako zemědělská stavba, nevíte jak se to dá přesně řešit? Chce mít na té louce pár ovcí, dalo by se to tak udělat?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.