Sanace vlhkého zdiva svépomocí

Rubriky:

Reklama
PH Pavel Hrubý @pavel.hruby před 6 roky11.09.2017 17:45:00
Sanace vlhkého zdiva svépomocí

Dobrý den všem,
v roce 2010 jsme koupily starý dům a hned řešili otázku odvlhčení. Nešlo to ale tak rychle jak jsme plánovali. V průběhu let jsme některé způsoby zavrhli ať z důvodu vysoké ceny, nebo hrubého zásahu do konstrukce či technické náročnosti.
Při hledání na internetu jsem pak objevil na stránkách injektaz-zdiva-svepomoci.cz firmu Trumf sanace .
Velice mě zaujala jejich technologie, metoda i nápad s rozdělením prací mezi firmu a zákazníka. Překvapilo mě, že jednatel této firmy pan Schwarz nabízí veřejně návod jak a co udělat aby byl dodržen správný postup, prodá hmotu kterou se injektáž provádí a případně zapůjčí pumpu či odborného pracovníka pro samotné plnění. Tím člověk ušetří nemalé finance.
Během roku než k injektáži došlo jsem s panem Schwarzem opakovaně konzultoval různé nejasnosti a technologické detaily vždy s velikou ochotou nezištně pomoci, což je věc která je v dnešní době podezřelá a vždycky mě příjemně překvapí.
Nakonec tedy došlo asi po roce k realizaci. Sami jsme dle návodu vyvrtali cca 500 otvorů (trochu dřina), vysáli vysavačem a domluvili termín zainjektování. Abych docílil co nejlepšího výsledku využil jsem jedné z akcí a domluvil injektáž provést odborníkem z firmy Trumf sanace.
Pracovník dorazil ve smluvený den i hodinu a stejně tak, ve dvou dnech provedl i injektáž. Ano takhle samozřejmě vše proběhlo.
A teď už čekáme co se bude dít s naším domem. Věřím že přesně to co má.
Každopádně této firmě a panu Schwarzovi nejde primárně o vydělávání peněz ale o to, o co nám všem, o odvlhčení ašeho domu.
Netvrdím, že pasta na injektáž je levná a vrtání a čištění otvorů je hračka, ale proti klasickému podřezávání nebo zarážení nerez plechů se mi to jeví jako výhra.
Proto s čistým svědomím doporučuji Trumf sanace všem kdo hledají šetrný a spolehlivý způsob odvlhčení své nemovitosti.

P.S. Na stránkách firmy je velice zajímavé a přesvědčivé video o principu fungování patentované hmoty na reálné zdi v extrémních podmínkách.

P.S. 2 Kdo nevěří ať tam běží. Ta zeď stojí ve vestibulu firmy už několik let a vodu stále dolévají.

Pavel Hrubý, pavelhruby73 at gmail.com, Kralupy nad Vltavou

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.