Dobrý den,
jaké máte zkušenosti s těmito výrobci tepelných čerpadel jedná se zejména se hlavně o značku LG (Therma V) nebo TČ Samsung, Panasonic, Mitsubishi, jedná se mi hlavně o systém vzduch-voda, vím, že jsou i další zahraniční výrobci IVT, Nibe,Alpha Inotec, tuzemší Acond, MasterTherm, PZP atd. určitě kvalitní tepelná čerpadla bohužel poměrně finančně náročná (a je otázka návratnosti)
U těchto LG Therma, Samsung atd.vychází cena výhodněji, můžete doporučit i dodavatele, cenu, montáž zkušenosti. atd.
Děkuji
Dobrý den, měl jsem standardní dvouletou záruku. Čerpadlo funguje bez problémů , tedy servis nebyl třeba. Nicméně mám…
před 5 roky
Dobrý večer,pane Vomáčka. jakou máte záruku a servis k tomu TČ LG? Máme zrovna nabídku na toto TČ,tak nás zajímá jak…
před 5 roky
Dobrý den, jen pro info by mě zajímalo jaké máte tepelné ztráty a kolik hodin v sezoně Vám běžela bivalence. Znáte…
před 6 roky
28 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení