Dobrý den,
vím, že to téma tu bylo vícekrát propíráno odshora dolů, ale mám nový dotaz :-) Po rekonstrukci bytu, kdy došlo k sundání topení (před tím vypuštění a následně napuštění stupaček) se začalo ozývat nesnesitelné klepání v určitých hodinách (noční a ranní). Během rekonstrukce se i vylévala podlaha. když jsem to ale řešil s "předsednictvem" družstva, tak mi bylo řečeno, že důvod je ten, že by topení mělo být vlastně pořád zapnuté (alespoň na dvojku, v téhle fázi vůbec netopí) a tím že dojde k lepší cirkulaci a pokud to budou všichni dodržovat, že to přestane. Moc se mi to nezdá, ale nevyznám se v tom, takže prosím kohokoliv o radu, zda se s tím dá něco dělat a zda opravdu to zapnuté topení může pomoci (pokud to tedy budou dělat všichni).
Moc dík.
Marek
Oceli znám téměř zpaměti a všechny jsou uhlíkové. Tato 11 353 je úplně ta nejběžnější vyráběna asi staletí.
před 6 roky
ČSN 42 5715 - DN20 – TR 26,9 x 2,6 (11.353) za uhlíková ocel 1.0031 - TR 22 x 1,5
před 6 roky
"například staré ocelové potrubí za uhlíkovou ocel" Můžete tuto větu vysvětlit?
před 6 roky
83 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení