Ahojte. S týmto kotlom mam veľke problémy. Piehrieva sa mi .Servisný technik bol a vymenil čerpadlo no kotol sa aj nadalej prehrieva.Musím ho zavolať späť.Na kotli naskočí poruchový stav F3 potom F1 vyskočí červený cuplik na havarijnom termostate a kotol sa vypne .Havarijný termostat na obrazku ktory prikladam.Vedeli by ste mi povedať poradiť čo by mal servisný technik na tom kotli skontrolovať? Pripadne mi odporučte dobreho technika z Michaloviec ktory mi kotol opravy. Crying or Very sad Crying or Very sad
Ahojte no tak Ondřej jjj mal pravdu .Skutočne bol problém v riadiacej jednotke poklopal som na riadiacu jednotku a…
před 7 roky
Relatka a kondiky na desce jsou uz po životnosti tak sem tam zapomene zapnout relatko co zapina čerpadlo to se u tedle…
před 7 roky
Ahoj tak prehrieva sa mi ten kotol náhodne niekedy po 3 zopnutí kotla niekedy po 2 dňoch teraz sa ten kotol veľmi…
před 7 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení