Dobrý den,
jsem zde na fóru nový. Chtěl bych se zeptat - nastěhoval jsem se do nájmu a je zde vytápění na elektriku - konkrétně AEG WKL 2003U (obývak + kuchyň), WKL 1503 U (ložnice), WKL 1003 U (koupelna) a WKL 503 U (chodba). Každý má v sobě termostat. Chtěl bych se zeptat, zda by mě někdo mohl doporučit (pokud to vůbec jde) nějaké centrální ovládání, kde bych si mohl nastavit kdy a na jakou teplotu má daný přímotop topit.
Děkuji za odpověď.
V přímotopech máte jen obyčejný mechanický termostat. Zde se o žádném spárování nedá mluvit. Máte zhruba tyto možnosti…
před 7 roky
Děkuji za odpovědi. Upřímně se v nich moc nevyznám :/ Zkusím tedy do obýváku pořídit nějaký termostat a přijímač a…
před 7 roky
Nejvýkonnější panel je podle popisu v obýváku s příkonem 2kW a další, který by mělo význam regulovat je v ložnici s…
před 7 roky
26 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení