komin neodpovida norme ale ma revizni zpravu

Rubriky:

Reklama
JV jan vobor @jan.vobor před 6 roky30.10.2017 12:26:00
komin neodpovida norme ale ma revizni zpravu

Dobrý den řeším historický problém s nesplněním normy pro komíny/kouřovody. Stávající komín nesplňuje minimální výšku nad hřebenem (je vertikálně pod hřebenem a horizontálně dále než 2 metry), ovšem existuje k němu revizní zpráva (od toho samého člověka co jej instaloval). Problém je v tom, že byt ze kterého komín vede byl několik let neobývaný a procházel rekonstrukcí, přičemž nyní není možné revizní zprávu na spalinovou cestu získat a původní osoba, i když dále činnost provozuje, se od problému distancuje.

Já se však domnívám že jak faktickým, tak papírovým stavem se osoba z porušení normy sama usvědčila a i přes uplynulou dobu (5 let od montáže a vydání revize) by měla zjednat nápravu. Poradíte jestli je tato domněnka správná a jak se domoci nápravy?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.