Jak na vnitrni parapety ?

Reklama
DM david mara @david.mara před 6 roky30.10.2017 16:38:00
Jak na vnitrni parapety ?

Zdravim , neporadil by nekdo jaky je postup s vnitrnimi parapety ?

1) omitkari me trosku prekvapili s tim ze idealni je parapet prilepit predtim nez se delaji vnitrni omitky, vazne to tak je ?

2) Nevim jak siroky parapet ma byt, koukal jsem na nejake fotky ze se zasekavaji cca 5cm do cihel. Mam tedy zmerit sirku mezi zdivem a k tomu pridat z kazde strany + 5cm, vysekat do dutych cihel z kazde strany 5cm diry a do toho potom parapet zasadit ?
3) Jake parapety jsou nejvhodnejsi ? Nejake tipy ?
4) Mam to tedy lepit nejakou pur penou, nebo lepidlem primo na dutou cihlu ? Nebo tam mam dat nejaky polystyren ten prilepit na dutou cihlu a na ten polystyren prilepit parapet, nebo mam ty diry v dute cihle necim nejdriv zalepit, nejakou maltou ?
5) Koukal jsem ze se parapety delaji 2 cm tluste ale dira mezi dutou cihlou a spodkem okna je 3cm, cim tedy doplnit ten 1 cm ? Nevim taky presne v jakem miste ma presne parapet navazovat na okno ? Ma se zasunpout pod tu sppodni hranu okna nebo naopak navazovat uz na okno ?
4) Nema se tam dat jeste nejake tesneni nekam ?

Predem diky vsem za tipy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.